ua

Всі новини

structure

До уваги заявників і представників компаній!

13/04/2018

Повернутись

До Українського інституту експертизи сортів рослин (далі - УІЕСР) надходить інформація про спроби окремих осіб вчинити шахрайські дії відносно фізичних та юридичних осіб – заявників у сфері охорони прав на сорти рослин шляхом пропонування своїх послуг у вирішенні чи прискоренні вирішення питань, пов’язаних з проведенням експертизи сортів рослин.

            В зв’язку з цим інформуємо, що всі процедури, пов’язані з організацією та проведенням експертизи сортів рослин, здійснюються науково-експертною установою у суворій відповідності до вимог чинного законодавства України та відповідних методичних рекомендацій, при цьому жодні посторонні особи не мають та не можуть мати впливу на перебіг чи результати експертизи сортів рослин.

            Враховуючи наведене керівництво УІЕСР звертається до заявників з закликом утриматися від послуг різного роду посередників, які пропонують свою допомогу у вирішенні чи прискоренні вирішення питань, пов’язаних з проведенням експертизи сортів рослин, оскільки такі пропозиції є завідомо шахрайськими та грубо порушують вимоги Закону України «Про запобігання корупції».

Окрім того, якщо Ви стали свідком або Вам стало відомо про вчинення корупційних правопорушень чи інших неправомірних дій посадовими особами або працівниками УІЕСР та його відокремлених підрозділів - філій, Ви можете повідомити про це особу, відповідальну за реалізацію Антикорупційної програми УІЕСР та його філій (Уповноваженого) Ковчі А.Л. наступним чином:

  • заповнити форму зворотного зв’язку на офіційному веб-сайті УІЕСР (http://sops.gov.ua/);
  • на особистому прийомі за адресою: м.Київ, вул. Генерала Родімцева, 15, каб.25 в робочі години;
  • за телефонами: роб.044-258-34-56, моб.098-0092072;
  • надіслати своє повідомлення на електронну адресу Уповноваженого kovchi.attila@i.ua.

Для більш детального вивчення ситуації і всебічного розгляду Вашого повідомлення, пропонуємо Вам вказати інформацію про себе та свої контактні дані, для того щоб ми могли звернутися до Вас за додатковою інформацією.

Конфіденційність наданої Вами інформації та захист особи викривача гарантується нормами Закону України «Про запобігання корупції».

Ви маєте право залишити анонімне повідомлення. При цьому анонімне повідомлення буде розглядатись, якщо наведена у ньому інформація стосується конкретної особи, містить фактичні дані, які можуть бути перевірені.

Звертаємо увагу на те, що неправдиве повідомлення, яке містить наклеп і образи, дискредитацію посадових осіб та працівників інституту, тягнуть за собою відповідальність, передбачену чинним законодавством України.

            

Повернутись