ua

Всі новини

structure

Донорство – це соціальна відповідальність

07/11/2018

Повернутись

Голосіївською районною в місті Києві державною адміністрацією 01-02 листопада 2018 року  в районі проводився День Донора. Співробітники Українського інституту експертизи сортів рослин відгукнулися на цю благородну акцію.

Приємно усвідомлювати, що в колективі є люди яким не все одно і які розуміють, що наша допомога потрібна людям кожного дня, хвилину і мить…

Воловик Галина Олександрівна, молодий вчений: «Для мене донорство особливо важливе у зв'язку з трагічними подіями на Донбасі».

Джулай Наталія Петрівна, старший науковий співробітник: «Ми розуміємо, що кожна крапля крові на вагу золота, дефіцит донорської крові може мати трагічні наслідки для конкретної людини, тим паче дитини».

Димитров Сергій Георгійович, кандидат сільськогосподарських наук: «Здана кров рятує чиєсь життя. Коли усвідомлюєш, що зробив добру справу, це приносить великий емоційний заряд».

Науковці і службовці Інституту пишаються тим, що працюють в колективі соціально відповідальних громадян нашої держави, яким не байдужа доля тих, хто потребує їх допомоги.

Донорство – це можливість бути причетним до нагальних справ країни в складні часи, особливо сьогодні, коли виборюється незалежність нашої держави.

Повернутись