ua

Всі новини

structure

Участь співробітника УІЕСР у міжнародному саміті

13/12/2018

Повернутись

5 грудня 2018 року в Києві відбувся міжнародний саміт «Колективні дії приватного сектору для протидії корупції» за участю експертів країн Європи, Азії, Африки, США та України, організований Центром міжнародного приватного підприємництва (СІРЕ). 

Від Українського інституту експертизи сортів рослин участь прийняв співробітник Відділу правового забезпечення та розробки законодавства у сфері охорони прав на сорти рослин УІЕСР.

Особливий гість саміту — Драго Кос, Голова Робочої групи Організації Економічного Співробітництва та Розвитку (OECР) з протидії хабарництву в міжнародних комерційних операціях, член Міжнародної консультативної ради з питань боротьби з корупцією (IACAB) та Незалежного антикорупційного комітету з питань оборони (НАКО) в Україні.

Колективні дії широко визнані у світі як важливий інструмент боротьби з корупцією. Вони підвищують авторитет і силу груп та окремих осіб. Колективні дії — це спосіб посилити поодинокі голоси. Останнім часом зростаюча швидкість поширення інформації через соціальні медіа допомагає небайдужим, зокрема і представникам підприємницького середовища, об'єднувати зусилля, щоб уряди держав несли відповідальність за корупцію, хабарництво та неправильний розподіл коштів. В різних країнах світу підприємці все частіше вдаються до колективних дій задля ефективного вирішення проблеми корупції. Під час саміту було представлено тематичні дослідження та успішні історії з усього світу.



news-item

news-item

news-item

news-item

Повернутись