ua

Всі новини

structure

Інформуємо учасників IІІ міжнародної науково-практичної конференції «Новітні агротехнології»

14/09/2022

Повернутись

Шановні колеги!

31 серпня 2022 року відбулася ІІI міжнародна науково-практична конференція «Новітні агротехнології».

Для участі у конференції надійшло 36 анотацій, які були включені у збірник Матеріалів IІІ міжнародної науково-практичної конференції «Новітні агротехнології». Для друку у науково-практичних журналах, які є партнерами конференції отримано 8 наукових статей.

В конференції взяли участь вчені з України, Туреччини, Китаю, Індії, Латвії та Алжиру. Активно в роботі конференції взяли участь наукові співробітники Українського інституту експертизи сортів рослин, Інституту біоенергетичних культур і цукрових буряків, Селекційно-генетичного інституту – Національний центр насіннєзнавства та сортовивчення, Інституту агроекології і природокористування НААН України.

 

Науковий та організаційний комітет конференції, Рада молодих вчених Українського інституту експертизи сортів рослин щиро дякує всім учасникам конференції.

 

Матеріали IІІ міжнародної науково-практичної конференції «Новітні агротехнології» розміщено на сайті конференції https://conference-ua.ukragroexpert.com.ua/ та сайті Українського інституту експертизи сортів рослин.


Матеріали «Новітні агротехнології» 2022

Повернутись