ua

Всі новини

structure

Нагородження кращих працівників філій УІЕСР

19/11/2019

Повернутись

Про нагородження кращих працівників філій УІЕСР

В Українському інституті експертизи сортів рослин відбулися традиційні урочистості та церемонія нагородження кращих працівників до Дня працівників сільського господарства України. За сумлінну працю, високі показники в роботі, добросовісне виконання службових обов’язків, було відзначено 28 співробітників філій Інституту.

Праця колективів філій інституту не залишилася поза увагою і органів місцевого самоврядування областей України. 11 фахівців філій нагороджені почесними грамотами, подяками та грошовими преміями районних, міських та обласних державних адміністрацій, рад народних депутатів, департаментів агропромислового розвитку Вінницької, Житомирської Львівської, Полтавської, Рівненської та Тернопільської областей.

Серед нагороджених директори Полтавської філії УІЕСР Лутченко Микола Костянтинович та Тернопільської філії УІЕСР Дудник Іван Андрійович, керівники з великим науково-практичним досвідом, багаторічною самовідданістю і невичерпною працелюбністю, яскраві особистості з високими ціннісними орієнтирами у роботі та житті. Усі нагороджені відзначені за успішне завершення комплексу польових і лабораторних досліджень з кваліфікаційної експертизи сортів рослин, як такі, що в роботі надихаються успіхами колективу і колег по роботі, опікуються проблемами місцевих громад, безпосередньо приймають участь у їх розв’язанні в ім’я розквіту України.

news-item

news-item

Повернутись