ua

Всі новини

structure

Науково-практичний журнал «Plant Varieties Studying and Protection» включено до Міжнародної бази даних з сільськогосподарських наук AGRIS

05/05/2018

Повернутись

    Відтепер науково-практичний журнал «Plant Varieties Studying and Protection» є учасником проекту Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО) (англ. Food and Agriculture Organization, FAO) Міжнародної бази даних з сільськогосподарських наук AGRIS. 

    AGRIS - це Міжнародна система сільськогосподарської науки і технології, що забезпечує доступ до бібліографічної інформації по сільськогосподарській науці і техніці. Він пропонує більше 8,9 млн. посилань на інформацію, отриману від більш ніж 350 респондентів (включаючи дослідницькі центри, програми розвитку, міжнародні та національні організації) з більш ніж 140 країн. З 1975 року AGRIS підтримується Продовольчою і сільськогосподарською організацією Об'єднаних Націй для обслуговування користувачів шляхом полегшення доступу до наявних знань в галузі сільського господарства, науки і техніки. AGRIS полегшує доступ до публікацій, журнальних статей, монографій, іншої літератури, включаючи неопубліковані науково-технічні доповіді, тези, дисертації і документи конференцій. Більшість записів AGRIS індексуються AGROVOC (багатомовний тезаурус FAO), і це дозволяє отримувати аналогічний контент через Google Scholar. В середньому близько 400 000 сільськогосподарських і наукових фахівців у всьому світі отримують доступ до ресурсів AGRIS щомісяця.

Повернутись