ua

ВОС

structure

ВОС

Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 03.02.2023   № 133 затверджено Методику визначення відповідності сортів капусти японської (Brassica rapa L. subsp. nipposinica (L. H. Bailey) Hanelt), капусти китайської × капусти японської (hybrids between Brassica rapa L. Emend. Metzg. ssp. chinensis (L.) Hanelt and Brassica rapa L. subsp. nipposinica     (L. H. Bailey) Hanelt), капусти японської × капусти широконосої (hybrids between Brassica rapa L. subsp. nipposinica (L. H. Bailey) Hanelt and Brassica rapa L. subsp. narinosa (L. H. Bailey) Hanelt.), капусти японської × ріпи (hybrids between Brassica rapa L. subsp. nipposinica (L. H. Bailey) Hanelt and Brassica rapa L. subsp. Rapa) критеріям відмінності, однорідності та стабільності.


Методика визначення відповідності сортів капусти японської (Brassica rapa L. subsp. nipposinica (L. H. Bailey) Hanelt), капусти китайської, капусти японської (hybrids between Brassica rapa L. Emend. Metzg. ssp. chinensis (L.) Hanelt and Brassica rapa L. subsp. nipposinica (L. H. Bailey) Hanelt), капусти японської, капусти широконосої (hybrids between Brassica rapa L. subsp. nipposinica (L. H. Bailey) Hanelt and Brassica rapa L. subsp. narinosa (L. H. Bailey) Hanelt.), капусти японської, ріпи (hybrids between Brassica rapa L. subsp. nipposinica (L. H. Bailey) Hanelt and Brassica rapa L. subsp. Rapa) критеріям відмінності, однорідності та стабільності

Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України 17.01.2023 № 42

Методика визначення відповідності сортів капусти листкової португальської (Brassica oleracea L. var. costata DC.), капусти листкової мозкової (Brassica oleracea L. convar. acephala (DC.) Alef. var. medullosa Thell.), капусти листкової кучеряволистої (Brassica oleracea L. convar. acephala (DC.) Alef. var. sabellica L.), капусти листкової зеленолистої (Brassica oleracea L. convar. acephala (DC.) Alef. var. viridis L.), капусти листкової пальмолистої (Brassica oleracea L. var. palmifolia DC.) критеріям відмінності, однорідності та стабільності

Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 11.05.2022 №287 затверджено Методику проведення експертизи сортів рослин групи плодових, ягідних, горіхоплідних та винограду на відмінність, однорідність і стабільність.

Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 16.12.2016 №547 затверджено методики проведення кваліфікаційної ескпертизи сортів рослин на відмінність, однорідність і стабільність:

Наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 27.10.2020 № 2162-20 внесено зміни до методик проведення кваліфікаційної ескпертизи сортів рослин на відмінність, однорідність і стабільність:

Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України від 27.07.2021 №102 затверджено методики проведення кваліфікаційної ескпертизи сортів рослин на відмінність, однорідність і стабільність:

Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України  від 16 грудня 2016 року  № 547  (зі змінами та доповненнями внесеними наказами: Мінагрополітики від 16 серпня 2017 року № 465,  Мінекономіки від 27 жовтня 2020 № 2162-20, Мінагрополітики від 15 грудня 2021 № 436, Мінагрополітики від 19 січня 2022 № 21, Мінагрополітики від 17 січня 2023 № 42)